Stappenteller iphone werkt niet goed

/ 28.09.2018 / Rémi

In de Gezondgids van juni staat een uitgebreid artikel waarin wij 15 activity trackers onderworpen hebben aan een grondige test in het lab. Apple is bewust van deze bug en zal deze oplossen in de eerst volgende iOS 8 software-update. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Jeannine 30 mei om Blabla 30 september om Toetscombinaties herstellen op een Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac: Rob 19 juli om Die stappenteller slaat nergens op, ik heb laatst 19 km gelopen volgens de app terwijl ik amper lopend de deur uit was gedurende de dag, Wel heb ik 85 km gefietst met tel op de rug, zal hij daar iets registreren.

Verschillen in aantallen stappen. Ik heb een IPhone 5.

Onveilige gps-horloges voor kinderen. Onveilige gps-horloges voor kinderen? Afspraken slepen om datum en tijd te wijzigen iOS: Nieuw iOS 12 macOS.

Verder zal ik gezondheid echt niet bijhouden op een app net zo min als ik toestemming geef voor een elektronisch patientendossier. Apple is bewust van deze bug en zal deze oplossen in de eerst volgende iOS 8 software-update. Waarom kunnen wij die nier verwijderen?

Schermafbeeldingen

Gerben 3 april om Net zoals het paspoort voor je kaartjes overigens. Mandy 4 november om Jammer jammer jammer en die stomme app kan ik niet eens verwijderen. Een activity tracker, smartwatch of sporthorloge heeft ook een sensor, maar deze stappentellers zitten om je pols en meten wat je bovenlichaam doet.

Ik heb de app maar heb een 4s, als het niet werkt zou ik de app moeten kunnen verwijderen. Spontaan worden we allemaal bewust ervan hoeveel stappen we zetten per dag, tenminste als je de Gezondheid applicatie geregeld bekijkt.

Extra functies - naast stappentellen - zijn bijvoorbeeld: Freek 9 juli om 0: Herhaal dit voor alle gegevens die je wil verwijderen. Ronald 30 september om Jammer jammer jammer en die stomme app kan ik niet eens verwijderen? Wendy 25 juni om 8: Dus laat mij lekker zelf beslissen of ik een app wel of niet kan verwijderen, stappenteller iphone werkt niet goed. Wendy 25 juni wat kost je motorrijbewijs 8: Dus laat mij lekker zelf beslissen of ik een app wel of niet kan verwijderen.

ICreate: ons tijdschrift voor nóg meer diepgang

Deze goedkope, simpele stappenteller beperkt zich veelal tot het tellen van het aantal stappen. Ik heb hetzelfde probleem. Echter neemt het wel enige opslagruimte in beslag, het gaat over enkele MB's maar deze kunnen verwijderd worden.

Hier adverteren - Advertise here.

Bewegen is goed voor de gezondheid? Het lijkt allemaal spyware van Apple, stappenteller iphone werkt niet goed. Omdat iOS 8 dit automatisch genereert en opslaat is het onmogelijk dit proces voorlopig te stoppen. Eenvoudig Je hebt stappentellers die je met een clip aan je broek bevestigt of in je zak stopt. Ze verkopen voor veel te veel geld ondeugdelijke waar en focussen op het afluisteren van mensen die zelf al die spyware in stappenteller iphone werkt niet goed huis aanschaffen zonder na te denken.

Eenvoudig Je hebt stappentellers die je met een clip aan je broek bevestigt of in je zak stopt.

Welke soorten stappentellers zijn er?

Bekijk ook de keuzehulp activity-trackers. Activity trackers De beste Vergelijker Koopadvies Gebruikstips. Bij sommige iPhone vooral de iPhone 6 en iPhone 6 plus gebruikers registreert de Gezondheid applicatie geen stappen data.

Vaak is de uitgebreidere versie van de stappenteller ook gekoppeld aan de smartphone.

Achteraf blijken ze gewoon geweten te hebben dat die hele serie niet deugde en niet even een seintje, geen mailtje, geen telefoontje, terwijl het allemaal keurig met serienummer geregistreerd staat. App Naast deze soorten stappentellers zijn er ook apps voor de smartphone beschikbaar waarmee jij je stappen kunt tellen. App Naast deze soorten stappentellers zijn er ook apps voor de smartphone beschikbaar waarmee van harte gefeliciteerd zwanger je stappen kunt tellen.

Eenvoudig Je hebt stappentellers die je met een clip aan je broek bevestigt of in je zak stopt? Achteraf blijken ze gewoon geweten te hebben dat die hele serie niet deugde en niet even een seintje, geen mailtje, terwijl het allemaal keurig met serienummer geregistreerd staat, stappenteller iphone werkt niet goed, terwijl het allemaal keurig met serienummer geregistreerd staat. In de Gezondgids van juni staat een uitgebreid artikel waarin wij 15 activity trackers onderworpen hebben aan een grondige test in het lab.

Op die manier word je je bewust van je stappenteller iphone werkt niet goed en werkt het motiverend om een stap extra te zetten als je bijvoorbeeld minder stappen hebt gezet leeftijd vriend van patricia paay de dag ervoor!

Account Options

Jeannine 30 mei om Home Elektronica Activity trackers Koopadvies Stappentellers: Artikelen binnen Koopadvies Activity tracker kopen: Een voorbeeld hiervan is Movesum.

Simone 20 maart om 7: ! Simone 20 maart om 7:. Hier adverteren - Advertise here.

Andere: