Persoon zoeken via foto

/ 11.01.2019 / Yelena

Note that this feature is not available in all countries. Klik op 'Zoeken op afbeelding'.

Wanneer u zoekt met behulp van een afbeelding, worden de afbeeldingen of URL's die u uploadt, door Google opgeslagen. Christian Slater and Jonathan Banks You can stop getting similar faces grouped together in your photos. Je ziet nu het bekende Google zoekveld. Als je de afbeelding alleen op je computer hebt staan, upload hem dan naar een afbeeldingshost zoals Imgur en navigeer vervolgens naar de afbeelding op je mobiele apparaat.

Klik met de Control-toets ingedrukt op de persoon en kies 'Verwijder deze persoon'. Persoon zoeken via foto met de Control-toets ingedrukt op de persoon en kies 'Verwijder deze persoon'. Vind de afbeelding waarmee je wilt zoeken? Vind de afbeelding waarmee je wilt zoeken. Vind de afbeelding waarmee je wilt zoeken.

In dat geval is de foto waarmee je zoekt, ook niet ergens anders online terug te vinden. Nadat de scan is voltooid, kun je het album 'Personen' openen, sets of foto's bekijken die zijn geordend op de gezichten die ze bevatten en namen aan de gevonden personen toewijzen. Upload je afbeelding of plak je gekopieerde URL.
  • Upload je afbeelding of plak je gekopieerde URL.
  • Klik op Bestand kiezen. After you apply a label to someone's face group, you can search for them using that label.

De personen in je bibliotheek bekijken

Over dit artikel Categorieën: Vond je dit een nuttig artikel? Tap More    Remove results. Personen die je markeert als favorieten worden in grote vierkanten boven aan het venster weergegeven. Label the other face group with the same name or nickname, choosing from the suggestions.

Deze informatie is handig wanneer je op reis vertrekt en je via je tablet of smartphone toch Outlook mail wilt blijven volgen. Voer een of meer van de volgende stappen uit:

  • Face groups, face labels, and sharing Face labels are private to each account and not shared across accounts.
  • Ga opnieuw naar Google Afbeeldingen zoals we dat helemaal bovenaan dit artikel uitgelegd hebben.

Om een afbeelding op te slaan op je computer, klik je erop met je rechtermuisknop hm bikini blauw wit gestreept selecteer je 'Afbeelding opslaan als Klik op de cameraknop aan de rechterkant van het zoekveld.

Je voert nu een Google-zoekopdracht uit met de afbeelding die je hebt geselecteerd. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt! Je voert nu een Google-zoekopdracht uit met de persoon zoeken via foto die je hebt geselecteerd. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een naam opgeven voor personen die in Foto's worden geïdentificeerd

Selecteer 'Zoeken op Google naar deze afbeelding'. At the top, tap the search box. Heb je ooit naar Catfish gekeken op MTV? Learn about face models Google Photos creates models of the faces in your photos to group similar faces together.

Google Photos Ask on Twitter. Get help finding photos. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Select the face group that you want to remove something from. Google Photos Ask on Twitter.

Zoeken met een afbeelding op uw computer

Vond je dit een nuttig artikel? At the top right, tap Remove. At the top right, tap Done.

  • In dat geval is de foto waarmee je zoekt, ook niet ergens anders online terug te vinden.
  • Chrome 5 of hoger Internet Explorer 9 of hoger Safari 5 of hoger Firefox 4 of hoger Een afbeelding uploaden Klik op  images.
  • Emotet lanceert grote nieuwe spam campagne.
  • Let vooral op afbeeldingsbijschriften en de tekst rond de afbeelding.

Je kunt ook handmatig de personen op persoon zoeken via foto foto's identificeren. Wanneer u zoekt met behulp van een afbeelding, en je kunt het zelfs doen met een mobiel apparaat, persoon zoeken via foto, klik je op 'Ja' om de identiteit van de persoon te bevestigen. Verwijderde bestanden terughalen 31 januari Selecteer 'Zoeken op Google naar deze afbeelding'. Wanneer Foto's een overeenkomend gezicht laat zien, klik je op 'Ja' om de identiteit van de persoon te bevestigen.

Onderaan de eerste pagina met resultaten vind je visueel vergelijkbare afbeeldingen. Een naam opgeven voor personen die in Foto's worden gedentificeerd Klik in het programma Foto's op de Mac op 'Personen' in de navigatiekolom.

Google Photos Ask on Twitter. Een naam opgeven voor personen die in Foto's worden gedentificeerd Klik in het programma Foto's op de Mac op 'Personen' in de navigatiekolom.

Search your photos

Een foto als 'hoofdfoto' voor alle foto's van een persoon instellen: Klik op de knop 'Naam' op de foto van de persoon waaraan je een naam wilt toewijzen, typ een naam en druk vervolgens op de Return-toets of kies een naam die wordt weergegeven terwijl je typt.

Scrol naar de onderkant en klik op 'Voeg toe aan terugblikken'.

Je kunt verschillende afbeeldingszoekmachines gebruiken om andere exemplaren van de afbeelding te vinden, persoon zoeken via foto, de herkomst te achterhalen en meer informatie te vinden. Je kunt verschillende afbeeldingszoekmachines gebruiken om andere exemplaren van de afbeelding te vinden, de herkomst te achterhalen en meer informatie te vinden. Tap the faces you want to hide.

Andere: