Partner wil geen kind meer

/ 12.12.2018 / Tansu

Mijn zeer beminde man. Straks is het Valentijnsdag en oh oh oh wat is het leuk om mensen te kwetsen, dan zitten we in onze nopjes. Maar toen hij me vroeg of ik gelukkig was met hem antwoordde ik eerlijk:

Of moest ik bij hem blijven en hopen dat hij nog van gedachte zou veranderen? Door voor mij dan inderdaad op te sommen wat allemaal de nadelen zijn van nog een baby en ja, dat die er zijn dan weet ik ook wel en dus te noemen wat de mogelijkheden zijn met groter wordende kinderen. Helpt niet echt dat ze daar een moeder hebben die zegt dat ze niet moeten luisteren he. Na 2 maanden bang afwachten en zwijgen ben ik er gisteren dan toch nog eens over durven beginnen Zijn antwoord naar mij toe was namelijk dit: Ik heb er gewoon niks mee.

Hij ziet alleen maar negatieve kanten aan het ouderschap:

Ik moest mezelf de kans geven om de toekomst te hebben waar ik altijd van gedroomd had. Bericht door nikita vr jan 06, 3: Tja man31 wat een vervelend gedoe allemaal.

Ga samen een eind wandelen: Meestal hebben ze er zelfs helemaal geen.

Ik sta echt met mijn rug tegen de muur want ik verlies sowieso, of ik nu bij mijn man blijf of niet.

2 Responses

Mocht je meer over ons verhaal willen lezen: Ik krijg geen rillingen van het zien van een zwangere vrouw, eerder het tegenovergestelde. Ik ben getrouwd omdat ik van mijn man houd en absoluut niet omdat ik dan kinderen zou mogen hebben.

Maar het verklaart nog niet waarom die kraantjes zo dicht bij de wasbakrand zitte… https: En ja ik hoor mensen al denken als je als man van haar houdt dan gun je dat kind toch?

Ik wt zelfs nog niet eens of wij wel vruchtbaar zijn. Even getwijfeld waar dit te plaatsen, maar ik vind het toch wel een relationaal 'probleem'. Ik wt zelfs nog niet eens of wij wel vruchtbaar zijn. Maar uw vriendin niet. Maar partner wil geen kind meer vriendin niet. Even getwijfeld waar dit te plaatsen, en ook met plezier. Ik wt zelfs nog niet eens of wij wel vruchtbaar zijn.

Is hij zeker van zichzelf en houdt hij van jou zoals je bent. Hier had ik het wel gedacht, dat die derde er wel zou komen. Maar wat nu als je alles kapot bezuinigt?

Er is alleen een enorm taboe op vrouwen die geen kinderwens hebben, en ik ben al als van alles bestempeld.

Maar het blijft me eraan herinneren dat ik de juiste keuze maak. Hij mist zijn dochter vreselijk! Blij dat er toch nsgestemden zijn. Maar het blijft me eraan herinneren dat ik de juiste keuze maak? Ik moet toch doen wat ik wil?

VIVA nieuwsbrief

Over de kanarie kan vaak nog wel een compromis worden gevonden oké, vooruit, maar alleen in de keuken , maar over kinderen krijgen niet. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen.

Zo kon ik niet meer verder in de relatie. Beide partijen hebben een sterk chantagemiddel en het begint aan beide kanten met liefde.

Gelukkig kon het meeste naar mijn schoonzus en zwager, dan was het toch niet zo definitief. Heel mooi dat het voor jou zo goed uitgepakt is, partner wil geen kind meer. Heel mooi dat het voor jou zo goed uitgepakt is? Hij wilde ons niet en dat hebben wij duidelijk gevoeld. Ik begrijp dat een dergelijke discussie annex kinderwens zeer problematisch kan zijn indien beide partijen er niet uit komen. Ik begrijp dat een dergelijke discussie annex kinderwens zeer problematisch kan zijn indien beide partijen er niet uit komen.

Hij wilde ons niet en dat hebben wij duidelijk gevoeld.

Ons advies

Iedereen in onze omgeving heeft kinderen of wil ze graag. Mijn vorige reactie staat per ongeluk hier onder als nieuw draadje. Ik ben opgegroeid zonder liefde. En dat is ook zo….

Tot aan oorsuizen toe. Tot aan oorsuizen toe. Dit is helemaal de website die ik zoek.

Andere: