Noord en midden amerika topo oefenen

/ 23.03.2018 / Samiha

Topo België Topo België voor de iPad. Zou het niet handig zijn om te zien hoe jij vooruit gaat met het oefenen van Topografie? U kunt gemakkelijk accounts voor uw leerlingen aanmaken, bijvoorbeeld via een Excel bestand.

Per set werkbladen krijg je een genummerde kaart, een invulblad en een antwoordenblad. Bovendien leer je tijdens het kijken ook wat. Omdat de kaart van TopoMania gemaakt is met vector images kan je het spel zoveel vergroten als je wilt, de kaart blijft altijd even scherp en gedetailleerd.

Een kaart van Afrika gemaakt in In jouw topografieboekje vind je precies wat je moet leren. TopoMania is bovendien een volledig instelbaar spel. Vaak is dit meer dan je leren moet.

SkyView Richt de camera in de lucht en ontdek het universum. Kies hoe snel het automatische hint systeem in werking treedt. Zou het niet handig zijn om te zien hoe jij vooruit gaat met het oefenen van Topografie.

Zou het niet handig zijn om te zien hoe jij vooruit gaat met het oefenen van Topografie. Topo Belgi Topo Belgi voor de iPad.

Test je kennis van de 50 staten Sleep het blauwe sterretje naar de juiste staat. Oefen spelenderwijs de topografie van China. Niet met Topografie in de Klas! Kaart van Brazilië Staten en hoofdsteden om te oefenen - zelfcorrigerend. Spotzi-Atlas Atlas met meer dan kaarten, video's en wikipedia artikelen.

Zeer veel mogelijkheden voor Hoofdsteden, Landen, Landschappen, rivieren en oceanen.

  • Elk land is uit te lichten. Heel veel kaarten van alle landen van de wereld.
  • Star Chart Ontdek het universum met deze sterrenatlas. Google Earth Vlieg met Google Earth naar de verste uithoeken van de planeet met één simpele beweging.

Je kan noord en midden amerika topo oefenen snelheid van de demonstratie instellen in het instellingen menu? Zeer uitvoerige site met satellietbeelden. Midden Amerika met plaatsnamen. Niet met Topografie in de Klas. Als je de wereld kent of je aardrijkskunde wilt leren moet je dit spel spelen en landen, hoofdsteden, wateren, bergen en wolkenkrabbers over de hele wereld proberen te vinden, steden, steden.

Nieuw, TopoMania2!

U kunt gemakkelijk accounts voor uw leerlingen aanmaken, bijvoorbeeld via een Excel bestand. Kies de kleuren van de kaart. Via de online Topotrainer kun je de topografie oefenen en jezelf perfect voorbereiden op de toets en.

Zou het niet handig zijn om te zien hoe jij vooruit gaat met het oefenen van Topografie. Voor meer informatie zie ons Privacy statement. Voor meer informatie zie ons Privacy statement? Veel kaartmogelijkheden om te oefenen met Steden, Provincies, Landschappen? Voor meer informatie zie ons Privacy statement.

Meer Topo Amerika Kaarten

Je kan de snelheid van de demonstratie instellen in het instellingen menu. Het Zonnestelsel door Tinybop Ontdek ons zonnestelsel! Online topografie oefenen, jouw eigen boekje downloaden en nog veel meer!

Topo België Topo België voor de iPad.

Oefen honderden topografische kaarten, video's noord en midden amerika topo oefenen wikipedia artikelen. Spotzi-Atlas Atlas met meer dan kaarten, gericht op het Nederlandse en Belgische topografie onderwijs. Compass Lite Een handig 3D kompas.

Topotrainer Provincies en Nederland. In Duh Vulkanen lees je alles wat je altijd al wilde weten over vuurspuwende bergen? Spotzi-Atlas Atlas met meer dan kaarten, video's en wikipedia artikelen.

Met GoTopo kun je onbeperkt topografische vraagstukken oefenen.

Voor leerlingen

Je kunt ze overal voor gebruiken. Informatie Adverteren Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Contact. Kies zelf welke landen je wil oefenen.

Topografieboekje voor iedereen Download jouw eigen topografieboekje. Topografieboekje voor iedereen Download jouw eigen topografieboekje. Klik op het land van je keuze en ontdek wat je er verder mee kan doen.

Andere: